20 januari 2009

Tips www.GSMArena.com & www.youtube.com

Hej!


Jag har tidigare skrivit mycket om att ha karaoke i mobil telefon och om ni besöker www.youtube.com så får ni om ni söker Mobildoktorn, se och höra några video klipp med mobil-karaoke sång.


I tidigare inlägg om att köpa begagnad mobil telefon som kommer här om avsikten är att köpa en ny, en Internet sajt som jag blivit tipsad om av Mobil telefon butiken 3 i Kista Galleria som alla framtida köpare borde studera www.GSMArena.com i Sverige och där kan man få alla nödvändiga upplysningar om framtida mobil telefon!


Denna sajt www.GSMArena.com är en riktig höjdare som alla borde kunna få kännedom till.


Mobildoktorn.com är väldigt nyfiken och framåt för att söka tips till mobil telefon användare, och jag betonar att om ni själv har något tips eller fråga så tveka inte att framföra dessa i kommentar.


Med tanke på mina video klipp i www.youtube.com som Mobildoktorn har jag varit ganska upptagen med det.


Jag kommer rätt snart att uppdatera mina kunskaper att göra en CD/DVD med karaoke till format som passar mobiltelefon.


Likaså fortsätter mina så kallade kliniska tester på den medicin som klart verkar ge fylligare hår.


 


Med vänlig hälsning www.Mobildoktorn.com Emeritus Göte Burström


Mobil telefon 076 8155581


SKYPE Goteb1


14 januari 2009

Mobil karaoke & för och nackdel med handikapp

Hej!Trots alla fördelar med mitt handikapp som "Handikappkort" eller som det heter på riktigt Parkerings kort för rörelsehindrad som gör att jag trots expert på parkeringar inte behöver använda min hjärna för att få parkerings plats!


Trängsel avgifter är jag befriad från och många andra fördelar att ha blivit "NÅGOT" handikappad.


Men visst har jag andra problem, för när jag som i förra inlägget skrev om att kunna göra en CD/DVD Karaoke till format som passar mobil telefon gick tidigare bra med mina "magiska" händer!


Problemet är dock att jag litade enbart på mitt minne eftersom min skriv hand är neurologiskt skadad så jag skriver med stor svårighet.


Jag får nu börja från början med att kunna göra CD/DVD karaoke till mobil telefon format.


Med denna kunskap torde man vara en av de få i världen som kan göra detta arbete.


Varför denna energi på mobil telefon karaoke?


Ja förutom dataspelet Tetris och arbete med mobiler har karaoke varit en stor hjälp för min rehabilitering av min tidigare svåra hjärnskada.


Jag påminner Er att öppna www.Youtube.com och sök Mobildoktorn så kan ni höra Mobildoktorn sjunga "Love letters in the sand" och jag har noterat ett visst intresse så ganska snart kommer jag att sjunga min idol Elvis Presleys sånger som "Can’t help falling in love, Love me Tender" med mera.


Med vänlig hälsning www.Mobildoktorn.com Göte Burström


Mobil telefon 076 8155581


SKYPE Goteb1

9 januari 2009

Uppgradering mjukvara & GPS

Hej!


Jag vill verkligen betona hur viktigt det är att uppdatera mjukvaran i mobilen!


För mobilen jobbar efteråt effektivare och smartare och gör att batteritiden blir längre (Standby tiden)


Så många gånger slipper man köpa en ny mobil, utan en uppdatering av programvaran kan ge mycket goda effekter!


Nu till mitt favoritämne GPS


Jag har aldrig haft någon sådan själv men jag har fått höra av några som redan har fast anlagda GPS mottagare och all kommentarer är GPS med uppgraderade Nokia Maps 2.0 med kartor, 3D kartor, satellit och hybrid i mina Nokia N95 och E71 verkar vara klart bättre än deras GPS navigatorer även om de har större skärmar.


Så mina Nokia N95 och Nokia E71 "knockar" övriga navigatorer och en klar fördel är att GPS finns i mobil telefon som man oftas/alltid har med sig!


Jag har med via mitt W-lan hemma kunna "surfa" runt i världen och vid intressanta platser zoom ned och hämta kartor gratis!


Nokia bjuder på gratis kartor men om man vill ha röst navigering kostar det!


Röst navigering för Skandinavien kostar ca 202 SEK per år.


Jag bad min dotter spela in video från Nokia N95 när jag sjunger "Love letters i the sand" som förhoppningsvis kan komma att läggas inom ca 1 vecka i www.Youtube.com och där man där söker Mobildoktorn.


Om det blir ett lyckat video-klipp kan det komma fler!


Om ni öppnar mitt inlägg "Nytta & Nöje i mobilen" kan ni se om karaoke i mobilen!


Med vänlig hälsning www.Mobildoktorn.com Emeritus Göte Burström


Mobil telefon 076 8155581


SKYPE Goteb1

2 januari 2009

God fortsättning på det nya året 2009!

Hej!


För mig började år 2009 strålande! För jag har tidigare skrivit om karaoke i mobilen och nu kunde jag själv göra en CD karaoke till format som passar en mobil!


Mina "kliniska" tester för karaoke i mobilen fortsätter!


Att sjunga karaoke är förutom ett utmärkt hjälpmedel vid Cerebraldysfunction (Jag tränade både mitt tal och minne efter min traumatiska hjärnskada) även ett stålande sätt att kunna vara social med!


Det finns ingenting som heter "Jag kan inte sjunga" utan det är så man aldrig försökt!


I mitt fall var jag knappt godkänd i skolan och nu sjunger jag "nästan" som Elvis Presley! Ha ha så med lite träning kan nog alla bli utmärkta sångare.


För om man är på någon tråkig middag eller liknande och då "drar" igång med att sjunga "Dagny" eller "Love letter in the sand" kan man få vilken situation som helst att bli trevlig!


Mina Nokia tester fortsätter och allt verkar bli bra och jag har "bollat" över mina erfarenheter till Nokia i Sverige och de skulle vidare befordra mina e-mail uppåt!


Jag vidhåller att Nokia E71 och den uppgraderade Nokia N95 är förmodligen de bästa mobil telefoner som någonsin är tillverkade:


Framför allt är GPS funktionen "Grym" och där har Nokia lyckats till 110 % med de uppgraderade Nokia Maps2.0 som har vanliga kartor, 2D kartor, satellit och hybridkartor.


Enda nackdelen är att röst navigering inte är gratis! Men något bör man ju kunna betala för eftersom alla kartor är gratis!


PS: Ni kan nu se mig i www.Youtube.com sök Mobildoktorn


Med vänlig hälsning www.Mobildoktorn.com Emeritus Göte Burström


Mobil telefon 076 8155581


SKYPE Goteb1